Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2023, 08:39

NASTAVLJENI PROTESTI ZBOG HAPŠENJA SEDMORICE SRBA NA na KiM: Vučić obavestio Brisel o tome kako su pretučeni

Sedmorica Srba uhapšena su od dolaska albanskih gradonačelnika u zgrade opština na severu KiM. Srbi u Gračanici i Ranilugu protestuju zbog hapšenja Dragiše Milovanovića. Prevoznici sa srpskim tablicama i dalje čekaju na administrativnim prelazima. Priština je dozvolila ulaz onima koji prevoze stranu robu bez obzira na tablice, dok roba iz centralne Srbije i dalje ne […] The post NASTAVLJENI PROTESTI ZBOG HAPŠENJA SEDMORICE SRBA NA na KiM: Vučić obavestio Brisel o tome kako su pretučeni appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Protesti zbog hapšenja sedmorice Srba na Kosovu i Metohiji, Vučić obavestio Brisel o tome kako su pretučeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2023

Sedmorica Srba uhapšena su od dolaska albanskih gradonačelnika u zgrade opština na severu KiM. Srbi u Gračanici i Ranilugu protestuju zbog hapšenja Dragiše Milovanovića. Prevoznici sa srpskim tablicama i dalje čekaju na administrativnim prelazima. Priština je dozvolila ulaz onima koji prevoze...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.