Izvor: Pančevac-online.com, 27.Sep.2023, 20:55

NASTAVLAJ SE NIZ VAŽNIH SASTANAKA: Predsednik Vučić sutra sa ministrom spoljnih poslova Danske

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Danske Larsom Lekeom Rasmusenom. Kako je saopšteno iz pres službe predsednika, početak sastanka predviđen je za 13.30 časova. Sastanak će biti održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, dodaje se u saopštenju. SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU Vučić sa delegacijom HBIS grupe o daljim ulaganjima […] The post NASTAVLAJ SE NIZ VAŽNIH SASTANAKA: Predsednik Vučić sutra sa ministrom spoljnih poslova Danske appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić sutra sa ministrom spoljnih poslova Danske

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023

Kako je saopšteno iz pres službe predsednika, početak sastanka predviđen je za 13.30 časova...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Danske Larsom Lekeom Rasmusenom...Sastanak će biti održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Izvor: Objava, 01.Jan.1970, 02:00

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.