Izvor: Pančevac-online.com, 20.Mar.2023, 23:14

NARODNI MUZEJ PANČEVO: Slike i crteži Javora Rašajskog od 22. marta pred pančevačkom publikom

Izložba slika i crteža Javora Rašajskog biće otvorena u sredu, 22. marta u 19 sati, u galeriji Narodnog muzeja Pančevo. – Kada se nađete pred nekim crtežom ili slikom Javora Rašajskog, svejedno da li je to na izložbi, u katalogu ili knjizi, doživite prijatni šok i osetite se kao da ste u nekom paralelnom svetu […] The post NARODNI MUZEJ PANČEVO: Slike i crteži Javora Rašajskog od 22. marta pred pančevačkom publikom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

„Izrazi lica pokojnika potpuno su stvarni, jedino im to preostaje“: Otvara se izložba Aljeks u Kvaki 22

Izvor: Danas, 21.Mar.2023, 12:16

Izložba pod nazivom Aljeks, čiji je autor Aleksa Jovanović, biće otvorena u sredu 22. marta u 19 sati u umetničkom prostoru Kvaka 22 u Ruzvletovoj 39.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.