Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023, 10:26

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Počinju radovi na Pančevačkom mostu, trajaće 4 meseca

U ponedeljak uveče počinju radovi na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu. JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da će od ponedeljka, 3. jula, od 20 sati uveče do pet sati ujutru, biti sprovođeni radovi na popravci oštećenja na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd – Pančevo. OD SUTRA LAKŠE I BRŽE KROZ MAKEDONIJU: Vozači će moći […] The post NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Počinju radovi na Pančevačkom mostu, trajaće 4 meseca appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIZEL JEFTINIJI ZA TRI, A BENZIN ZA DVA DINARA: Objavljene nove cene goriva

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023

Litar evrodizela od danas od 15 sati do sledećeg petka koštaće 183 dinara, a benzina evropremijum BMB 175 dinara. To znači da je cena dizela niža za 3 dinara, dok je benzin jeftiniji za 2 dinara. NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Počinju radovi na Pančevačkom mostu, trajaće 4 meseca OD SUTRA LAKŠE...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.