Izvor: Pančevac-online.com, 22.Mar.2023, 16:00

NAKON 36 MESECI RADA PROBIJENA JE DESNA CEV TUNELA LAZ: Uloženo je mnogo muke i znoja, do probijanja leve cevi ostalo je manje od 120 metara FOTO

Nakon 36 meseci mukotrpnog rada i prevazilaženja prepreka u vidu veoma komplikovanih geoloških uslova, konačno je probijena desna cev u tunelu Laz. Ovaj tunel na deonici auto-puta Miloš Veliki dug je 2843 metra i jedan je od najvećih izazova za kineske radnike. Njegova gradnja krenula je u martu 2020. godina uz veoma komlikovane uslove, a […] The post NAKON 36 MESECI RADA PROBIJENA JE DESNA CEV TUNELA LAZ: Uloženo je mnogo muke i znoja, do probijanja leve cevi ostalo je manje od 120 metara FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

TUŽNA SUDBINA IBARSKE MAGISTRALE Svaka druga kafana zatvorena, a nekad je vrvelo od sveta: "Više nema ni pevaljki, niti miriše pečenje" (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Mar.2023, 14:16

Simbol bivše Jugoslavije, odstupna tačka mnogih velikih estradnih imena, Ibarska magistrala uvek je bila više od puke saobraćajnice. Na putu od Beograda ka Kraljevu sa obe strane puta načičkane su stajale kafane, moteli i restorani a tokom poslednjih sedam godina na većinu njih stavljen je katanac....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.