Izvor: Pančevac-online.com, 17.Sep.2023, 08:31

NAJLOŠIJE IZDANJE ŽELEZNIČARA DO SAD U 7. kolu Mocart BET Super lige u Bačkoj Topoli izgubili 6:3 od TSC! FOTO

U 7. kolu Mocart BET Super lige u Bačkoj Topoli TSC je pobedio Železničar sa 6:3 (3:0). Već na samom početku meča videlo se da će Železničar biti na velikom iskušenju. U 3. minutu Đakovac koristi neodlučnost Lakićevića i golmana Stankovića koji je debitovao na golu Pančevaca i bez većih problema stiže pre njih do […] The post NAJLOŠIJE IZDANJE ŽELEZNIČARA DO SAD U 7. kolu Mocart BET Super lige u Bačkoj Topoli izgubili 6:3 od TSC! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

FUDBALERI DINAMA SRUŠILI KULU Pančevci savladali domaći Hajduk sa 1:0! Ovom pobedom probili su se u sam vrh tabele!

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Sep.2023

U 6. kolu Srpske lige-grupa Vojvodina Dinamo je u Kuli pobedio domaći Hajduk 1912 sa 1:0 (1:0). Pobedonosni gol vredan tri boda postigao je Darko Lunc u 15. minutu. Pančevačka ekipa ovom poberdom probila se u sam vrh tabele i sada se nalazi na 3. mestu sa samo jednim bodom manje od vodećeg Železničara...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.