Izvor: Pančevac-online.com, 03.Apr.2023, 19:54

NAGRADA MOMO KAPOR PRIPALA SNEŽANI PETROVIĆ: Njeni radovi se nalaze u mnogim privatnim kolekcijama, galerijama i muzejima

Nagrada za likovnu umetnost „Momo Kapor“ pripala je slikarki Snežani Petrović iz Novog Sada, saopštili su iz njegove zadužbine. Priznanje se sastoji od plakete od srebra s motivom školice i novčanog iznosa, a ovogodišnjem laureatu biće uručeno na ceremoniji u ponedeljak, 10. aprila, s početkom u 12 sati u svečanoj sali Skupštine grada.   View […] The post NAGRADA MOMO KAPOR PRIPALA SNEŽANI PETROVIĆ: Njeni radovi se nalaze u mnogim privatnim kolekcijama, galerijama i muzejima appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.