Muva za pun novčanik!

Izvor: KovinEkspres.rs, 15.Dec.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muva za pun novčanik!

Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom iznad višegodišnjeg proseka, od 8 do 12 stepeni – prognoza je za ovaj 13. decembar, što će mnoge obradovati, a u opštoj besparici, možda će imati i drugog značaja.

One koji znaju podsetimo, a onima koji još nisu čuli recimo za jedno od mnogobrojih praznoverja, dosta rasprostranjeno u Banatu, da treba 13. decembra uhvatiti muvu i staviti je u novčanik kako bi se cele godine imalo novaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs <<
Eto, s obzirom na temperatutu sigurno da neće će biti teško naći muvu koja se negde spremila za zimu i izašla na podnevno sunce, spakovati je u hartiju pa u „buđelar“. Mi smo je našli već oko devet sati, a vi?

D. Kreculj

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.