Motel Vranje PRODAT za 74 miliona dinara, kupac Komeserijat za izbeglice

Izvor: OkRadio.rs, 19.Apr.2021, 13:38

Motel Vranje PRODAT za 74 miliona dinara, kupac Komeserijat za izbeglice

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije postaće za 74 miliona dinara vlasnik nepokretne imovine stečajnog dužnika firme za ugostiteljstvo "Vranje", objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Početna cena prodate nekretnine objekta motel "Vranje" bila je 20,6 miliona dinara, a prodavan je po treći put.   Ukupna površina imovinske celine u kojoj je više objekata gotovo je 2.400 kvadratnih metara, a prodavana je sa građevinskim zemljištem od 2,3 hektara.   Motel "Vranje" ustupljen je na korišćenje Komesarijatu 2017. godine i služi kao prihvatni centar za migrante sa kapacitetom od 240 kreveta.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Komesarijat za izbeglice kupio vranjski motel za 74 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 09:29

Nekadašnji motel “Vranje” prodat je iz trećeg pokušaja, a prema pisanju eKapije za 74 miliona dinara vlasnik je postao Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije, kome je motel i ustupljen na korišćenje pre 5 godina. ..Početna cena bila je 20,6 miliona dinara, a u ponudi je bilo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.