Izvor: Soko-zabava.info, 22.Maj.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderni nameštaj za svaku dnevnu sobu

Ako želite svoju dnevnu sobu moderno da opremite ili preuredite, vreme je promene. Mi smo vam pripremili nekoliko saveta kako novi nameštaj može da učini centralnu prostoriju vašeg doma lepšom i bolje uređenom.

Da biste bili u trendu ove sezone, pogledajte koji to nameštaj dizajneri predlažu.

Apstraktni motivi oštrih linija nezaobilazni su dezeni ugaonih garniture ove sezone. Dezeni većih oblika preporučuju se za manje prostore, dok su dezeni manjeg oblika upečatljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << u manjim prostorijama. Na taj način ćete imati moderan dizajn koji odgovara svakom prostoru, ali i ukusu ukućana, jer je u ponudi mnogo dezena, boja i oblika.

Možete eksperimentisati sa bojama, pa ako birate neku jarku boju garniture, opredelite se za šare okruglog oblika i u beloj boji i sigurni smo da nećete pogrešiti.

Za velike dnevne sobe trebalo bi birati veće ugaone garniture, jer je ovaj nameštaj idealan za takav prostor. Umesto naslona možete koristiti veće jastuke, a sedalni deo ne morate da delite ako želite da vaša dnevna soba deluje moderno i vizuelno lepše.

Uži sedalni deo i naslon iz jednog dela savršeni su za manje dnevne boravke, a upravo ovakav oblik ugaone garniture vizuelno uvećava prostor.

U trendi enterijer savršeno se uklapaju i industrijski i retro stil, pa možete kupiti takav nameštaj, a sigurni smo da koji god da izaberete, sigurno nećete pogrešiti.

Još u 17. veku su prvi put izmišljene fotelje i to ne bilo gde, nego u Francuskoj. Ovaj nameštaj je doneo pravu revoluciju, jer su do tada ljudi sedeli na neudobnim i tvrim stolicama. Dosta su tražene retro fotelje, koje kao detalj mogu posebno doprineti izgledu prostorije. Za fotelje se može reći da su napravile ogroman korak ka udobnosti i komforu i danas se skoro nijedan enerijer ne može zamisliti bez jedne fotelje.

Ovaj dekorativni, ali i funkcionalni komad nameštaja može se naći u različitim bojama i uklapa se u svaki enterijer. Od vrste tkanine zavisi njen izgled, pa se uvek možete odlučiti za neku fotelju u retro stilu ili za neku modernog izgleda i jarke boje. Odluka je na vama!

Neobična kombinacija boja garniture za dnevnu sobu danas i te kako popularna. Boje se mogu različito kombinovati, pa ne sumnjamo da će se ovaj nameštaj savršeno uklopiti u vaš enterijer. Takođe, dizajneri sada naglašaau jarke boje i veće elemente nameštaja, pa ako vam se svidi ljubičasta ili žuta garniture, ne brinite, nećete pogrešiti. Ove boje su uvek u trendu!

Zahvaljujući neobičnim bojama osvežava se prostor, a stručnjaci savetuju da se mogu kombinovati dve različite boje garniture, tačnije da se kupi garniture koja ima jednu boju sedalnog dela, a naslon u drugoj boji.

Naravno, nijedno doba neće proći bez jednobojnog nameštaja. Bez obzira koliko je u modi nameštaj neobičnih boja, ako se odlučite za neku klasičnu boju sigurno nećete pogrešiti. Braon, bež ili crna garniture odlično će se uklopiti u svaki enterijer.

Važno je samo da obratite pažnju na veličinu prostora, jer u manjim prostorima treba birati svetlije boje, dok se u većim dnevnim sobama bolje uklapa tamniji nameštaj.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.