Izvor: Soko-zabava.info, 10.Mar.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilni toaleti za kućne ljubimce u svetu i kod nas

Pokretni WC za kuce i mace

Vlasnik ste kućnog ljubimca? Onda znate koliko bi praktično bilo postojanje mobilnih toaleta (na primer Tip Top ) i za kućne ljubimce u parkovima. Pa i da ne spadate u grupu ponosnih vlasnika krznenih prijatelja, morate se složiti da bi mobilni toaleti za njih bili pravo rešenje i prava stvar za parkove. U svetu je bar ovo odavno obaveza.

Koliko puta vam se desilo da šetate svog ljubimca po parku i onda kad je najpotrebnije shvatite da >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << ste zaboravili da ponesete higijensku kesu? Verovatno se dešavalo i da mislite da u držaču za higijenske kese imate još neku preostalu, a da to zapravo nije slučaj. Možete ih i izgubiti negde i ostati bez njih neznajući za to. Ali, psi i ostali ljubimci ne znaju za nestašicu higijenskih kesa.

Čak ukoliko ne šetate ljubimca po parku, može se desiti da dobro uprljate vaše omiljene cipele ili patike zbog toga što niste baš bili pažljivi dok ste hodali i niste obraćali pažnju na šta stajete.

Naravno, ima i vlasnika ljubimaca koji uopšte ne vode računa o čišćenju i higijeni, ali zašto im ne pokazati da briga o sredini u kojoj živimo nije nimalo teška? Naprotiv, vrlo jednostavne stvari mogu umnogome olakšati naše živote. Mnogo je lakše biti kulturan i ljubazan, nego bahat i ravnodušan prema svetu.

Rešenja za parkove (fiksni toaleti za kućne ljubimce)

U takve spasonosne stvari koje olakšavaju vođenje brige o našoj životnoj sredini spadaju i toaleti za kućne ljubimce u parkovima. Oni ne samo da su korisni i praktični svima onima koji često šetaju po parku zajedno sa svojim kućnih ljubimcima, nego i za sve posetioce parka koji će tako moći da sačuvaju svoju obuću.

Ukoliko tražite nov i efektivan način za odlaganje otpada vašeg ljubimca dok ste napolju, u parku, onda su mobilni toaleti zanimljivo rešenje. Bez napora i s lakoćom šetajte vašeg psa u parku i ne razmišljajte o čišćenju za njim ili o slučajnom gaženju nečega što ne treba. Čišćenje za psom stvarno nekad ume da bude naporno, pa čak i neprijatno. Tu na scenu stupaju WC-ji za životinje koji mnogo olakšavaju ceo taj proces u vezi kućnog ljubimca. Inventivan, efikasan, novi način sanitarnog čišćenja za ljubimcem bi stvarno mogao da bar malo olakša nekad dosadne, svakodnevne poslove.

Samo napred, opustite se u parku i pustite vašeg ljubimca da radi šta želi!

Pored postojanja pokretnih toaleta za kućne ljubimce u parkovima ne morate se brinuti o tome da će baš vaš ljubimac napraviti veliki nered i uzrokovati neki problem. Za sada to još uvek nije slučaj, al tu smo da menjamo stvari!

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.