Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2024, 10:39

Mladić pokrao džamiju u Bujanovcu: Lepljivom trakom izvlačio pare iz sefa

Dvadesetogodišnji mladić iz okoline Preševa uhapšen je jer se osnovano sumnja da je opljačkao džamiju u Bujanovcu i to na veoma originalan način. Prema saznanjima, mladić je pre nedelju dana ušao u gradsku džamiju u Bujanovcu, a zatim na uzidanoj kasi sefu, uspeo da napravi otvor makazama i metalnim predmetom i odatle izvuče novac. Ono što je nesvakidašnje je to što je mladić uzeo lepljivu traku, koju je gurao u sef i odatle izvlačio novčanice koje su se lepile za nju. Tako je uspeo da iz sefa izvuče 10.000 dinara. Prema osumnjičenom mladiću određeno je zadržavanje zbog...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

GURAO LEPLJIVU TRAKU U SEF, PA TAKO IZVLAČIO PARE Mladić pokrao džamiju u Bujanovcu, policija odmah reagovala

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Dvadesetogodišnji mladić iz okoline Preševa uhapšen je jer se osnovano sumnja da je opljačkao džamiju u Bujanovcu i to na veoma originalan način.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.