Mirni skup Saveta MZ Krivelj ispred upravne zgrade ZiJin Copper Bor

Izvor: MC Bor, 07.Maj.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirni skup Saveta MZ Krivelj ispred upravne zgrade ZiJin Copper Bor

Bor, 07.05.2019. Poziv i SAOPŠTENJE Saveta MZ Krivelj
Poštovani,
Najavljena javna sednica Saveta MZ Krivelj u Boru dana 08.05.2019 u 11 i 55 biće održana isključivo kao mirni skup na kome meštani sela Krivelj žele da skrenu pažnju na svoja brojna nerešena egzistencijalna pitanja i očuvanje sela Krivelj kao kolektiviteta.
OGRADJUJEMO SE od bilo kakvog politiziranja skupa i veze sa lokalnim i ostalim političkim strankama koje su u ovom skupu videle priliku da se eksponiraju.
Savet MZ Krivelj

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Meštani sela Krivelj održali skup ispred generalne direkcije

Izvor: Bor030.net, 08.Maj.2019, 17:43

Meštani borskog sela Krivelj održali su danas, u formi protesnog skupa, javnu sednicu Saveta mesne zajednice ispred generalne direkcije kompanije Serbia Zijin Bor Copper.   Više desetina meštana sela, koje je direktno pogođeno višedeceniskim rudarenjem na svojoj teritoriji, okupili su se danas,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.