Miomir i njegov prijatelj Nebojša pronašli u Bujanovcu novac  i vratili Albancu iz  Končulja

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2023, 12:48

Miomir i njegov prijatelj Nebojša pronašli u Bujanovcu novac i vratili Albancu iz Končulja

Miomir Stojiljković iz Bujanovca i njegov prijatelj Nebojša Janković, pronašli su nedavno novac i vratili vlasniku Vetonu Zairiju iz Končulja. Ova srpsko - albanska priča oduševila je mnoge na društvenim mrežama, jer je Miomir sa Vetonom uspeo da stupi u kontakt upravo na taj način. - Išao sam kolima sa Nebojšom Jankovićem, mojim prijateljem, koji je vozio. Vraćali smo se sa svadbe, u subotu oko 14:30. Bio sam na mestu suvozača, kada smo na ulici videli novac. Nebojša je zaustavio auto, a ja izašao. Videli smo 4 novčanice od po 50 evra, koje je Zairi podigao u...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Miomir se sa prijateljem vraćao sa svadbe, a Nebojša je naglo ukočio: "Tražimo čoveka koji je ovo izgubio, a onda se pred nama pojavio šokirani Albanac"

Izvor: Blic, 10.Okt.2023

Miomir Stojiljković iz Bujanovca i njegov prijatelj Nebojša Janković, pronašli su nedavno novac i vratili vlasniku Vetonu Zairiju iz Končulja. Ova srpsko-albanska priča oduševila je mnoge na društvenim mrežama, jer je Miomir sa Vetonom uspeo da stupi u kontakt upravo na taj način.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.