Ministar Mali: 1. novembra počinje isplata pomoći građanima

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2021, 10:19

Ministar Mali: 1. novembra počinje isplata pomoći građanima

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će 1. novembra početi isplata 30 evra svim punoletenim građanima koji su se za tu pomoć prijavili još u aprilu mesecu. Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će 1. novembra početi isplata 30 evra svim punoletenim građanima koji su se za tu pomoć prijavili još u aprilu mesecu.   - To je onih 30+30 evra za koje su se ljudi već prijavili.    Otvaramo 15. novembra prijavu za 20 evra, a taj novac će biti isplaćen u decembru mesecu - dodao je ministar.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

PRVOG NOVEMBRA! Mali saopštio odlične vesti: Na račune svih građana leže 30 evra!

Izvor: Press, 11.Okt.2021

. Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će 1. novembra 30 evra biti isplaćeno svim punoletenim građanima koji su za tu pomoć prijavili još u aprilu mesecu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.