Izvor: Pančevac-online.com, 06.Okt.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merenje buke u gradu

Institut za bezbednost i sigurnost na radu iz Novog Sada započeo je merenje nivoa buke u Pančevu u nedelјu, 5. oktobra. Ovom prilikom Sekretarijat za zaštitu životne sredine moli sugrađane da omoguće stručnjacima tog instituta da postave uređaje u stambenim jedinicama kako bi ova kampanja dala što preciznije podatke o zagađenju Pančeva bukom.

Prema rečima nadležnih u sekretarijatu, aparati će biti postavlјeni na 24 sata ili nekoliko dana. Kako kažu, monitoring buke se obavlјa s ciljem zaštite od buke svih građana Pančeva, pa bi stoga bilo u opštem interesu da Pančevci sarađuju i pokažu razumevanje.

Z. St.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.