Međunarodno takmičenje u sportskom ribolovu na Bovanskom jezeru

Izvor: Aleksinac.net, 16.Sep.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodno takmičenje u sportskom ribolovu na Bovanskom jezeru

Na Bovanskom jezeru tokom vikenda održaće se “II Fider kup jadransko-podunavskih zemalja ”.

Organizator ovog međunarodnog takmičenja u sportskom ribolovu, za disciplinu pecanja fider tehnikom, je Savez ribolovaca Srbije, a neposredni domaćin je OSR „Nišava“ iz Niša.

Na takmičenju učestvuju ribolovački klubovi iz Bugarske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i zemlje domaćina Republike Srbije.

Učestvovaće 8 ekipa iz navedenih zemalja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << a među njima je i ekipa domaćina odnosno fider ekipa OSR„Nišava“.

Takmičenje se održava u vremenskom intervalu od 9.30 do 14.30 sati, dok će ceremonija proglašenja pobednika biti održana sutra (nedelja) u 18 sati.

Belami portal, Južna Srbija Info

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.