Majdanpek: Udarao mačku o beton do smrti!

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Dec.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majdanpek: Udarao mačku o beton do smrti!

Policija Majdanpeka traga za nepoznatim mladićem koji je juče uhvatio uličnu mačku za zadnje noge i udarao je u beton dok nije izdahnula.
“Jedna žena ga je sa terase gledala šta radi, dok je druga bila odmah pored njega. Od ranije su sa njim imale probleme jer je često pretio da će potrovati mačke. One kažu da je pozvao mačku koja je bila pored kontejnera, a kad je ona prišla on ju je zgrabio za zadnje noge, a onda je treskao o trotoar dok nije izdahnula”, ispričao je za portal >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << “Životinje.rs” Igor Janković, predstavnik Udruženja za prava i zaštitu životinja Belka iz Majdanpeka.
Žena koja je videla monstruozno ubistvo mačke odmah je slučaj prijavila policiji koja sada traga za počiniocem.
“Iznenađen sam njenom reakcijom i hrabrošću da prijavi ovakav zločin, jer se to u Majdanpeku retko dešava. Žene nisu odmah pozvale policiju jer su bile u šoku, ali je jedna od njiih to učinila danas. U policiji su obećali da će reagovati, uzeli su podatke, a ja ću u narednim danima pratiti kako slučaj napreduje” , zaključio je Janković.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.