Majdanpek: MOTKAMA, IZ „SAČEKUŠE“, UBILI SUGRAĐANINA. KAKVA JE ULOGA SUPRUGE UBIJENOG?

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Okt.2023, 13:01

Majdanpek: MOTKAMA, IZ „SAČEKUŠE“, UBILI SUGRAĐANINA. KAKVA JE ULOGA SUPRUGE UBIJENOG?

Majdanpek, 7. oktobar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, uhapsili su S. M. (1998), S. P. (1995) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.
S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa S. P. suprugom tridesettrogodišnjeg muškarca, koja je pružala informacije o kretanju svog supruga, na lokalnom putu sačekali tridesettrogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << muškarca.
Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila S. P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.
Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo tridesettrogodišnjeg muškarca odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.
– Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Majdanpek: MOTKAMA, IZ „SAČEKUŠE“, UBILI SUGRAĐANINA. KAKVA JE ULOGA SUPRUGE UBIJENOG? se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Uhapšene tri osobe iz okoline Majdanpeka zbog ubistva 33-godišnjaka 5. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2023

  Policija u Majdanpeku uhapsila je S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, osumnjičene za ubistvo 33-godišnjeg muškarca, supruga osumnjičene S.P.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.