Izvor: Radio Dunav, 17.Maj.2023, 13:19

АРБУТИНА “MVP” ЗАВРШНОГ ТУРНИРА ПРВЕ ЛИГЕ ВОЈВОДИНЕ! ОСТОЈИЋУ ПРИЗНАЊЕ ЗА НАЈБОЉЕГ ГОЛМАНA

Пионири Рукометног клуба “ПИК Пригревица” су постали шампиони Прве лиге Војводине, а првенство су завршили без пораза. Поред екипног признања, екипа из пригревице има и две појединачне награде.
Александар Арбутина проглашен је за најбољег играча, док је Јован Остојић >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << проглашен за најбољег голмана завршног турнира Прве лиге Војводине. Треба напоменути да оба дечака примају стипендију Спортског савеза општине Апатин, која се додељује најбољим млади спортистима са територије наше општине, а били су и на припремама са репрезентацијом Војводине, што довољно говори о таленту и потенцијалу који поседују.
Десно крило Пригревчана, Александар Арбутина је током сезоне био позиван и на окупљања најбољих дечака рођених 2008. године и млађих са територије Војводине, којима је присуствовао и селектор репрезентације Србије за овај узраст.
The post АРБУТИНА “MVP” ЗАВРШНОГ ТУРНИРА ПРВЕ ЛИГЕ ВОЈВОДИНЕ! ОСТОЈИЋУ ПРИЗНАЊЕ ЗА НАЈБОЉЕГ ГОЛМАНA appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.