MUP se obratio svim građanima Srbije na Instagramu: Apel građanima da pomognu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Apr.2024, 09:57

MUP se obratio svim građanima Srbije na Instagramu: Apel građanima da pomognu

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane da daju doprinos efikasnijem sprovođenju akcije i podizanju bezbednosti saobraćaja tako što će predložiti deonice puteva na kojima će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu. Predlozi treba da sadrže preciznu lokaciju, odnosno putni pravac i mogu se odnositi na puteve van naselja i u naselju. Predloge je potrebno slati na mejl adresu Uprave saobraćajne policije usp@mup.gov.rs najkasnije do srede, 24. aprila 2024. godine.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Građani da predlože deonice na kojima će saobraćajna policija kontrolisati brzinu

Izvor: Danas, 19.Apr.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je građane da daju doprinos efikasnijem sprovođenju akcije i podizanju bezbednosti saobraćaja tako što će predložiti deonice puteva na kojima će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu.    

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.