Izvor: Pančevac-online.com, 21.Avg.2023, 14:45

MUP APELUJE: Mole se građani da zbog visokih temperatura ne pale travu i nisko rastinje

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a, nakon najave veoma toplog vremena koje pogoduje nastanku požara na otvorenom prostoru, apeluju na građane da ne pale travu i nisko rastinje na takvim područjima, u šumi i po obodima šuma, zbog opasnosti širenja požara koji može da ugrozi živote građana i nanese veliku materijalnu štetu, saopštio je MUP. […] The post MUP APELUJE: Mole se građani da zbog visokih temperatura ne pale travu i nisko rastinje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP apeluje na građane da ne lože vatru na otvorenom i ne pale strnjiku zbog opasnosti od požara

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2023

Nakon najave veoma toplog vremena koje pogoduje nastanku požara na iz MUP-a apeluju na građane da ne pale travu i nisko rastinje, zbog opasnosti širenja požara.

Nastavak na Radio 021...

MUP apeluje na građane da ne lože vatru na otvorenom i ne pale strnjiku zbog opasnosti od požara

Izvor: OkRadio.rs, 22.Avg.2023, 09:29

Nakon najave veoma toplog vremena koje pogoduje nastanku požara na iz MUP-a apeluju na građane da ne pale travu i nisko rastinje, zbog opasnosti širenja požara. Milan Kocić, načelnik Operativnog centra Sektora za vanredne situacije MUP-a, upozorio je da se požari na otvorenom vrlo brzo šire...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.