Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023, 15:30

MIROVIĆ SA DELEGACIJOM CRVENOG KRSTA VOJVODINE: Razgovaralo se o nastavku podrške toj humanitarnoj organizaciji

Povodom Nedelje Crvenog krsta, koja se obeležava od 8. do 15. maja pod sloganom „Sve što činimo, činimo od srca“, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je predsednika i sekretara Crvenog krsta Vojvodine Dejana Ukropinu i Boška Mitrašinovića. Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi razgovaralo se o programima i aktivnostima Crvenog krsta Vojvodine i planovima […] The post MIROVIĆ SA DELEGACIJOM CRVENOG KRSTA VOJVODINE: Razgovaralo se o nastavku podrške toj humanitarnoj organizaciji appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Održan sastanak sa delegacijom Crvenog krsta Vojvodine u Pokrajinskoj vladi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Maj.2023

VOJVODINA – Povodom Nedelje Crvenog krsta, koja se obeležava od 8. do 15. maja pod sloganom „Sve što činimo, činimo od srca“, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je predsednika i sekretara Crvenog krsta Vojvodine Dejana Ukropinu i Boška Mitrašinovića. Na sastanku održanom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.