Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jul.2023, 17:16

MIROVIĆ NAJAVIO: Pokrajinska vlada će pomoći sanaciju štete u Sremskoj Mitrovici i drugim opštinama u Vojvodini

„U narednim danima će Pokrajinska vlada izdvojiti sredstva za sanaciju krova na Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska te bolnice, gde je tokom oluje uništen deo krova na hirurškom bloku, odeljenju za ginekologiju i na internom odeljenju. Predsednik Mirović je obišao i vrtić „Lane“ u Mačvanskoj Mitrovici […] The post MIROVIĆ NAJAVIO: Pokrajinska vlada će pomoći sanaciju štete u Sremskoj Mitrovici i drugim opštinama u Vojvodini appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Mirović: Pokrajina će pomoći u sanaciji štete od nevremena, prioritet škole, vrtići, bolnice

Izvor: Radio 021, 21.Jul.2023

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je, nakon obilaska Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, izjavio da će biti izdvojena sredstva za sanaciju krova koji je tokom nevremena uništen.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.