Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022, 20:40

MINISTARKA VUJOVIĆ NA „LOOK UP“ KONFERENCIJI: Sve je veći budžet za zaštitu životne sredine, u 2023. više od 18 milijardi dinara

Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović otvorila je zvanično konferenciju u ime Vlade Republike Srbije i poručila da je Srbija svesna značaja zaštite životne sredine. U uvodnom obraćanju ministarka zaštite životne sredine, Irena Vujović, istakla je da je ekonomski investicioni plan za Zapadni Balkan suštniski povezan sa Zelenom agendom za Zeleni Balkan, te da […] The post MINISTARKA VUJOVIĆ NA „LOOK UP“ KONFERENCIJI: Sve je veći budžet za zaštitu životne sredine, u 2023. više od 18 milijardi dinara appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vujović: Sve više se izdvaja za zaštitu životne sredine, jer je Vlada svesna njenog značaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2022

Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović izjavila je danas da se budžet tog ministarstva konstantno povećava jer je Vlada Srbije svesna značaja zaštite životne sredine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.