Izvor: Pančevac-online.com, 05.Sep.2023, 10:37

MINISTARKA ENERGETIKE OTKRIVA šta sve treba da uradite kako bi vam račun za struju bio umanjen? Za početak, noćna tarifa 4 puta je jeftinija nego dnevna

U proteklih godinu dana, svakog meseca više od milion domaćinstava u Srbiji smanjilo je potrošnju električne energije u odnosu na isti mesec prethodne godine, što pokazuje da građani vode računa o potrošnji, izjavila je današnjoj Politici ministar rudarstva i energetike Dubravka Đedović. Ona je rekla da domaćinstva, kako bi smanjila račun za struju, treba da […] The post MINISTARKA ENERGETIKE OTKRIVA šta sve treba da uradite kako bi vam račun za struju bio umanjen? Za početak, noćna tarifa 4 puta je jeftinija nego dnevna appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOMAĆINSTVA SMANJILA POTROŠNJU

Izvor: Danas, 05.Sep.2023

U proteklih godinu dana, svakog meseca više od milion domaćinstava u Srbiji ostvarivalo je manju potrošnju električne energije u odnosu na isti mesec prethodne godine, što pokazuje da građani vode računa o potrošnji, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.