Izvor: Pančevac-online.com, 16.Sep.2023, 15:36

MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO POLICIJSKU STANICU U BELOJ CRKVI Požrtvovanost naše policije čini život građana sigurnijim

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas, prilikom posete Policijskoj stanici u Beloj Crkvi, da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu, kao i da će se nastaviti sa ulaganjem u razvoj i jačanje srpske policije. „Naši policajci spremni su da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki […] The post MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO POLICIJSKU STANICU U BELOJ CRKVI Požrtvovanost naše policije čini život građana sigurnijim appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Gašić: Naši spasilački timovi su osvetlali obraz Srbije u svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prisustvovao je danas obeležavanju Dana Sektora za vanredne situacije i tom prilikom istakao da su spasilački timovi Sektora za vanredne situacije MUP-a osvetlali obraz Srbije, čije se ime, zbog njihove nesebičnosti pominje samo po dobrom i herojstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.