Izvor: Pančevac-online.com, 22.Mar.2023, 11:17

MINISTAR GAŠIĆ I LUKA GORI POTPISALI SPORAZUM: Zamena srpske za italijansku vozačku dozvolu moguća bez polaganja dodatnih ispita!

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i ambasador Republike Italije u Republici Srbiji Luka Gori potpisali su danas Sporazum o uzajamnom priznavanju i zameni vozačkih dozvola između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Italije. Sporazum je potpisan u okviru Foruma za poslovnu i naučnu saradnju Republike Srbije i Republike Italije i od izuzetnog je značaja za […] The post MINISTAR GAŠIĆ I LUKA GORI POTPISALI SPORAZUM: Zamena srpske za italijansku vozačku dozvolu moguća bez polaganja dodatnih ispita! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.