Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023, 13:14

MILOŠ VUČEVIĆ I ČEN BO OBIŠLI RAKETNI SISTEM FK-3: Ambasadorka Kine u poseti herojskoj srpskoj jedinici! FOTO

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i ambasadorka Narodne Republike Kine u Srbiji Čen Bo obišli su danas jedinicu 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva u kojoj je razmešten raketni sistem za PVD „FK-3“. Na početku današnjeg obilaska, kojem je prisustvovao i komandant Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-potpukovnik Duško Žarković, održan je sastanak ministra […] The post MILOŠ VUČEVIĆ I ČEN BO OBIŠLI RAKETNI SISTEM FK-3: Ambasadorka Kine u poseti herojskoj srpskoj jedinici! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Vučević i ambasadorka Kine Čen Bo obišli raketni sistem za PVD “FK-3”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Maj.2023

BEOGRAD – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i ambasadorka Narodne Republike Kine u Srbiji Čen Bo obišli su danas jedinicu 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva, u kojoj je razmešten raketni sistem za PVD “FK-3”.   View this post on Instagram   A post shared...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Ambasadorka Kine: Najveće poštovanje herojskoj 250. raketnoj brigadi

Izvor: Danas, 16.Maj.2023

Ministar odbrane Miloš Vučević i ambasadorka Kine Čen Bo obišli su danas jedinicu 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva Vojske Srbije (VS) u kojoj je razmešten raketni sistem FK-3.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.