Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023, 11:22

MI VIŠE U OVOZEMALJSKU PRAVDU NE VERUJEMO Majka ubijene devojčice iz Ribnikara u emotivnoj poruci se obratila roditeljima Koste K.

Nina Borović Kobiljski, majka devojčice devojčice ubijene u masakru u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, obratila se roditeljima dečaka ubice (13). Njenu potresnu poruku, koju je objavila na društvenim mrežama, prenosimo u celosti. „Roditeljima nelečenog dečaka ….ako nas ikada budete tražili i poželeli da kažete: „Molim vas oprostite, nismo znali bolje i mnogo nam […] The post MI VIŠE U OVOZEMALJSKU PRAVDU NE VERUJEMO Majka ubijene devojčice iz Ribnikara u emotivnoj poruci se obratila roditeljima Koste K. appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Potresno obraćanje Nine Kobiljski, majke ubijene djevojčice, roditeljima Koste K.

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2023

Nina Kobiljski, majka tragično nastradale djevojčice E. K. koju je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio vršnjak K.K, objavila je na Fejsbuku potresnu poruku koju je uputila roditeljima dječaka koji je počinio masakr.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.