Izvor: Pančevac-online.com, 01.Avg.2023, 10:06

MI PITAMO ZA JELKU S: Da li imam pravo na nužni deo jer je moj otac u testamentu naveo da mi je poklonio auto u toku života i da je time namireno nasleđe?

Moj otac, koji je umro pre godinu dana, testamentom je ostavio stan, koji je celokupna njegova imovina, mom bratu. Pored mog brata, ja sam još jedini naslednik jer nam je majka umrla pre oca. Da li ja imam pravo na nužni deo jer je u testamentu navedeno da je ćerki, to jest meni, poklonio automobil […] The post MI PITAMO ZA JELKU S: Da li imam pravo na nužni deo jer je moj otac u testamentu naveo da mi je poklonio auto u toku života i da je time namireno nasleđe? appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.