Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jun.2023, 10:23

MAMA DIJANA NAPRAVILA HAOS: Preko bilborda javno se sinu izvinila što je sumnjala u njega! Evo ko je njen sin

Ovaj bilbord u Beogradu izazvao je mnogo pažnje na društvenim mrežama. Na Dedinju u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorevića uslikan je bilbord koji je u momentu postao viralan na društvenim mrežama. Jedna majka uputila je izvinjenje sinu jer nije verovala da će završiti fakultet. Na originalan način odlučila je da mu se izvini i tako pobrala […] The post MAMA DIJANA NAPRAVILA HAOS: Preko bilborda javno se sinu izvinila što je sumnjala u njega! Evo ko je njen sin appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"SAMO NAM JE TO FALILO!" Evo šta se krije iza bilborda koji je nasmejao Beograd - dan posle, sačekao ih ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

Bilbord u Beogradu koji je jedna majka posvetila sinu postao je glavna tema u Srbiji...Fotografija bilborda koji je osvanuo u Beogradu preplavila je društvene mreže. Jedna majka Dijana odlučila je da se javno izvini sinu, jer nije verovala da će uspeti da završi fakultet...Uz fotografiju svog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.