Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jun.2023, 22:02

MAĐARSKI VOJNI HELIKOPTER PAO KOD DRNJIŠA, UZROK PADA NEPOZNAT: Poginule dve osobe, za trećom se traga

Još nije poznat uzrok pada mađarskog vojnog helikoptera kod Drniša u Hrvatskoj, nakon čega su pronađena dva tela, a za trećim se traga, preneo je hrvatski portal Indeks. Ministarstvo odbrane Hrvatske je ranije danas saopštilo da su u padu mađarske letelice oko 12 sati smrtno stradala dva člana posade, dok je u toku potraga za […] The post MAĐARSKI VOJNI HELIKOPTER PAO KOD DRNJIŠA, UZROK PADA NEPOZNAT: Poginule dve osobe, za trećom se traga appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Hrvatskoj: U padu mađarskog helikoptera poginula dva pilota, za trećim se još traga

Izvor: B92, 21.Jun.2023

Zagreb -- Još nije poznat uzrok pada mađarskog vojnog helikoptera kod Drniša u Hrvatskoj, nakon čega su pronađena dva tela, a za trećim se traga...Ministarstvo odbrane Hrvatske je ranije danas saopštilo da su u padu mađarske letelice oko 12 sati smrtno stradala dva člana posade, dok je u toku...

Nastavak na B92...

Nastavljena potraga za trećim članom posade mađarskog helikoptera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2023, 10:17

U Hrvatskoj je danas nastavljena potraga za trećim članom posade mađarskog vojnog helikoptera koji je u sredu pao u kanjonu Čikole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.