Izvor: Radio Dunav, 23.Maj.2022, 09:28

РАТКОВЧАНИ ПРЕКИНУЛИ ИMПРЕСИВНУ СЕРИЈУ ПОБЕДА „БРАТСТВА 2019“

Пригревачко „Братство 2019“ је јуче претрпело први првенствени пораз од свог оснивања 2019. године. Овај, слободно можемо рећи подвиг су направили играчи „Радничког“ из Раткова, који су у дербију 27. кола Подручне фудбалске лиге Сомбор на свом терену славили минималним резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 1:0. Пригревчанима резултатски ова утакмица није била битна, јер и поред овог кикса имају чак 20 бодова више од свог јучерашњег противника који је на другој позицији и давно су обезбедили прво место и пласман у виши ранг.
Према доступној статистици „Братство 2019“ је од свог оснивања одиграло 60 првенствених утакмица и остварило је 59 победа и свега један пораз. Пригревчани су на свом терену одиграли 31 утакмицу и забележили исто толико победа, док су на 29 гостовања остварили 28 тријумфа и један пораз, уз инпресивну гол разлику од 275 датих и 20 примљених голова.
До краја првенства „Братство 2019“ ће одиграти још три утакмице, а у наредном колу ће на свом терену угостити „Црвенку“.
The post РАТКОВЧАНИ ПРЕКИНУЛИ ИMПРЕСИВНУ СЕРИЈУ ПОБЕДА „БРАТСТВА 2019“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.