Lukač izabran za predsednika

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukač izabran za predsednika

Delegati Izborne konferencije Pokreta socijalista, održane u subotu, 16. januara, aklamacijom su izabrali 19 članova Gradskog odbora te stranke, a Đorđa Lukača za predsednika.

– Pokret je u proteklom periodu dosta radio i osnovali smo sve mesne odbore stranke. Stigli smo do 630 članova, a već smo obezbedili oko 2.500 sigurnih glasova na predstojećim izborima i spremni smo za njih – naglasio je Lukač podnoseći izveštaj o dosadašnjem radu.

On je dodao kako je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << da ova stranka podržava Vladu Srbije, u kojoj je i Aleksandar Vulin, njen predsednik, aktuelni ministar, a zadatak joj je da se „promeni ambijent i slika Vojvodine” kako bi se u njoj pošteno i kvalitetno živelo.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.