Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jul.2023, 10:40

LUTKA SA LIKOM LEPE BRENE U MUZEJU JUGOSLAVIJE Zahtevi publike ispoštovani, barbika naše muzičke zvezde izložena do nedelje

Od petka do nedelje, odnosno od 28. do 30. jula, lutka sa likom Lepe Brene biće izložena za publiku na postavci „Muzejska laboratorija” u Muzeju Jugoslavije. Kustosi Muzeja odlučili su da odgovore na mnogobrojne zahteve publike, koji su usledili nakon objave na društvenim mrežama o ovom novom predmetu u muzejskoj kolekciji. Naime, u Zbirci upotrebnih […] The post LUTKA SA LIKOM LEPE BRENE U MUZEJU JUGOSLAVIJE Zahtevi publike ispoštovani, barbika naše muzičke zvezde izložena do nedelje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lutka sa likom Lepe Brene u Muzeju Jugoslavije od 28. do 30. jula

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2023

BEOGRAD - Od petka do nedjelje, odnosno od 28. do 30. jula, lutka sa likom Lepe Brene biće izložena za publiku na postavci "Muzejska laboratorija" u Muzeju Jugoslavije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.