Izvor: 025info.rs, 02.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kula: Obeležavanje Dečije nedelje

Dečija graja ispred zgrade opštine Kula najavila je početak obeležavanja ''Dečije nedelje'', koja se svake godine tradicionalno održava. Moto ovogodišnje Dečije nedelje je ''Moje je pravo da živim srećno i zdravo''. Prvog dana označavanja Dečije nedelje mališani iz PU Bambi su crtali kredama u boji po pločniku ispred zgrade opštine Kula, ali i drugim mestima po gradu. Deca će ove nedelje, pored crtanja kredama, posetiti Dom za stare i penzionere Kula, družiti se sa porodicama i sa drugim predškolskim grupama, gledaće pozorišne predstave i još mnogo toga.   - Ono što je najvažnije je da će sve aktivnosti u ovoj nedelji biti u duhu razvijanja tolerancije prema različitostima, u duhu razvijanja osetljivosti da prihvate svakog onako kakav jeste, jedinstven i celovit i da deca postanu još vidljivija u lokalnoj zajednici nego što jesu, izjavila je pomoćnica direktorke PU Bambi Snežana Bulatović.  

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

TO Vranje obezbeđuje ZABAVU I NAGRADE za mališane

Izvor: OkRadio.rs, 02.Okt.2018

U organizaciju ovogodišnje Dečije nedelje koja se odvija pod sloganom „Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“, uključila se i Turistička organizacija Vranje. - Ideja je da predškolska i školska deca, od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, u periodu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.