Kuda za vikend – noć

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Nov.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda za vikend – noć

U Kupeu će u petak, 7. novembra, od 23 sata nastupiti Nikola Inić Inke uz vokal, trubu, gitaru i lup i na taj način dati drugačiji prizvuk poznatim numerama.

U Gradu će u petak, 7. novembra, hitove domaće i strane muzike puštati DJ Mox (Momčilo Lazović), a u subotu, 8. novembra, očekuje vas DJ Zoran Kužić.

U Pogonu vas u petak, 7. novembra, od 22 sata čeka zanimljiv i nesvakidašnji spoj. Muziku će puštati Gordan Paunović, inače veliko ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << gastronomije. U subotu, 8. novembra, od 22 sata nastupaće „Glasskeeperz”.

U Hedonistu će u petak, 7. novembra, od 22 sata DJ Sale doprineti atmosferi, a u subotu, 8. novembra, od 22 sata sve prisutne zabavljaće bend „Rio”. Broj za rezervacije je: 063/899-7037.

U Đardinu se u petak, 7. novembra, organizuje koktel-žurka. Jedan poručeni koktel biće povod za poklanjanje drugog. DJ će puštati hitove haus, R&B i domaće muzike. Novi broj za rezervacije je: 068/4124-728.

Na splavu U pripremi u petak, 7. novembra, od 22.25 imaćete priliku da pokažete svoj talenat i dobro se zabavite uz karaoke. U subotu, 8. novembra, očekujte instrumentalne bravure Baneta Gluvakova.

Dobre povode za provode želi vam „Pančevac”.

U. Dražević

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.