Kreativna subota u “Zmajevoj” školi

Izvor: KovinEkspres.rs, 15.Sep.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativna subota u “Zmajevoj” školi

Kako je po kalendaru škole subota, 13. septembar, bila radni dan, učenici kovinske „Zmajeve“ škole iskoristili su je za niz zanimljivih aktivnosti, za koje je redovni nastavni dan mali.

Mada po kišovitom vremenu, đaci i njihovi nastavnici, osim podsećanja na pravila kućnog rada i slanja poruka za „Kutiju poverenja“, realizovali su niz kreativnih radionica. Najzanimljiviji bili su pravljenje najduže narukvice drugarstva – prijateljstva, od gumica za tegle i izrada odeljenske >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << maskote od reciklažnog materijala.

Na kraju, svako odeljenje donelo je žiriju svoju narukvicu na merenje, a dogovor je da se ovaj veseli rad nastavi i uskoro napravi „narukvica za Ginisa“.

Dejan Kreculj

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.