Krao cigarete i bombone

Izvor: Bor030.net, 05.Okt.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krao cigarete i bombone

Policija u Knjaževcu uhapsila je svog sugrađanina B.T. (36) zbog osnovane sumnje da je obijao prodavnice i krao cigarete i konditorske proizvode, vredne oko pola miliona dinara.

B.T se tereti da je u prethodnom periodu provalio u  tri trgovinske radnje na području Knjaževca, iz kojih je odneo cigarete i razne konditorske proizvode, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zaječaru,.

Njemu je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određena mera zadržavanja do 48 sati, po čijem će isteku, uz krivičnu prijavu kojom se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.