Kovinski karatisti bronzani na prvenstvu Balkana

Izvor: KovinEkspres.rs, 16.Dec.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovinski karatisti bronzani na prvenstvu Balkana

Na upravo završenom prvenstvu Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se od 13. do 14. decembra održalo u Sofiji, karatisti  karate kluba Radnički osvojili su dve bronzane medalje u isto toliko nastupa.

Šemlal Stefan i Miloš Janković su u kategoriji mlađih seniora u katama pojedinačno  osvojili treća mesta.

Miloš je u prvom kolu bio slobodan, da bi u drugom kolu savladao takmičara Crne Gore rezultatom 3 prema 2. U narednom kolu izgubio je od takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << Hrvatske 4 prema 1, da bi u repasažu za treće mesto redom pobedio takmičare Bosne, pa potom Hrvatske rezultatima 5 prema 0.

Šemlal Stefan je u prvom,drugom i trećem kolu savladao takmičare Hrvatske, Rumunije i Bugarske maksimalnim rezultatima, da bi u polufinalnom meču možda i nepravedno  poražen od reprezentativca Turske 3 prema 2. U meču za treće mesto savladao je kolegu iz reprezentacije 5 prema 0.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.