Izvor: 025info.rs, 23.Sep.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši u kolicima apatinskog “Dunava” na turniru u Beogradu

U nedelju 24. septembra održaće se Međunarodni turnir za košarkaše u kolicima "Trofej Beograda 2017". Organizator ovog Međunarodnog turnira je klub košarkaša u kolicima "Singidunum" u saradnji sa Sportski savezom OSI Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Skupštine grada Beograda.    Svečanom otvaranju turnira koji je zakazan za 10 sati i 30 minuta prisustvovaće Darko Udovičić, pomoćnik ministra za sport u Vladi Republike Srbije i Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta. Podršku turniru daće i Vladimir Kuzmanović, proslavljeni košarkaš KK Crvena Zvezda koji će dodeliti i medalje.    Na turniru pored domaćina učestvuju ekipa KKK "Parmont" iz Crne Gore, KKK "Bijeljina" iz Republike Srpske i KKK "Dunav 2014" iz Apatina. Prva utakmica na programu je od 9:00 sati.  

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Dijabetes Open 2017

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Sep.2017, 09:01

BEOGRAD - Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – „Dijabetes Open 2017”.. .  . Ovu humanitarnu sportsku manifestaciju organizuje Udruženje za borbu protiv dijabetese grada Beograda „Plavi krug“ ..  . Plavi krug organizuje...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.