Izvor: Kragujevac.rs, 27.Nov.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola taksi prevoza

Inspektorat za saobraćaj i puteve, organizovao je danas dve akcije kontrole taksi prevoza, na uglu Atinske ulice i Grada Karare. Iz saobraćaja su odmah isključena dva vozila, registrovanih preduzetnika koji su zatečeni u linijskom prevozu putnika, bez uključenog taksimetra. Vozila su iz saobraćaja isključena na 10 dana.

U drugoj kontroli na istom mestu, u popodnevnim satima, iz saobraćaja je isključeno još jedno vozilo, jer nije imalo baždareni taksimetar.

Na autobuskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << stajalištu kod Sušičkog stadiona, vozač vozila marke ''mercedes'' za koga je postojala sumnja da obavlja taksi prevoz, nije omogućio inspektoru kontrolu, već je pobegao sa lica mesta pri čemu je vozilom udario inspektora koji je tom prilikom zadobio lakše telesne povrede.

Inače, to vozilo nije imalo krovnu oznaku, niti oznaku TX na tablici, osim natpisa TAXI sa unutrašnje strane vertobranskog stakla. O incidentu je odmah obaveštena Saobraćajna policija PU Kragujevac i Policijska stanica za dežurstvo i intervencije. U međuvremenu, vozač vozila marke ''mercedes'' se vratio, verbalno vređao i pretio inspektoru. U tome su ga zatekli radnici PU Kragujevac i protiv njega će biti preduzete sve Zakonom previđene mere.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.