Konkurs “Osmehni se zdravo”

Izvor: KovinEkspres.rs, 04.Maj.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs “Osmehni se zdravo”

Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” Beograd, Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije raspisuju konkurs za literarni sastav i likovni rad u okviru kampanje XXV Nedelja zdravlja usta i zuba 2015. godine na temu “Osmehni se zdravo”.

Konkurs je namenjen deci u vrtićima i učenicima osnovnih škola u Republici Srbiji. Ovogodišnja kampanja se obeležava od 18. do 24. maja 2015. godine. Cilj kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << XXV Nedelje zdravlja usta i zuba je informisanje i sticanje znanja, formiranje ispravnih stavova i ponašanja pojedinaca u vezi sa očuvanjem i unapređenjem zdravlja usta i zuba populacije, a posebno dece i mladih.

Po tri najbolja likovna rada u kategoriji predškolski uzrast i po tri najbolja literarna i likovna rada u kategoriji učenika – uzrast I – IV razred osnovne škole i V-VIIII razred osnovne škole, vrtići i škole mogu da dostave: Zavodu za javno zdravlje Pančevo, Pasterova 2 26000 Pančevo sa naznakom “Za konkurs XXV Nedelja zdravlja usta i zuba” do 15. maja 2015. godine.

Likovni radovi bi trebalo da budu urađeni na papiru, formata maksimalno do 35 puta 50 cm. Najbolji likovni i literarni radovi dostavljeni Institutu za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“ do 29. maja 2015. godine, ulaze u konkurenciju za izbor na republičkom nivou.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Konkurs povodom "Nedelje zdravlja usta i zuba"

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2015

Likovne i literarne radove na temu "Osmehni se zdravo" predškolci i osnovci mogu da predstave na konkursu koji povodom kampanje "Nedelja zdravlja usta i zuba" organizuje Institut za javno zdravlje Niš...Pravo učešća imaju deca u vrtićima i đaci osnovnih škola Nišavskog i Topličkog okruga, a...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.