Komunalnom policajcu određen pritvor

Izvor: VOM.rs, 09.Avg.2020, 18:39

Komunalnom policajcu određen pritvor

Komunalnom policajcu određen pritvor

Komunalnom policajcu D.M. koji je uhapšen pod sumnjom da je dilovao marihuanu u dva navrata, nakon današnjeg saslušanja određen je pritvor. Ovaj komunalni policajac biće u pritvoru do 30 dana. Nije poznato šta je rekao na saslušanju. Podsećamo da je tridesetšestogodišnji komunalni policajac uhapšen u noći između petka i subote u Vranju.

Nastavak na VOM.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komunalnom policajcu određen pritvor do 30 dana

Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2020

VRANJE..Na predlog Višeg javnog tužilaštva, komunalnom policajcu  D.M. (36) iz Vranja određen je pritvor do 30 dana. On je u subotu uhapšen  pod sumnjom  da je u dva navrata prodavao psihoaktivnu supstancu za koju se pretpostavlja da je marihuana...D.M. je u nedelju saslušan pred Višim javnim...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOM.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOM.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.