Kompilacija grupe Lačni Franz na licitaciji LFN

Izvor: Megafon.co, 12.Okt.2021, 21:41

Kompilacija grupe Lačni Franz na licitaciji LFN

Za novu licitaciju Lokalne fondacije Niš pravo iz Slovenije stigla je antologija čuvene rok grupe Lačni Franz „Kaj bi mi brez nas“, sa potpisom legendardnog Zorana Predina. Za sve ljubitelje i poštovaoce rada ovog benda, ali i ljude koji žele da podrže nove kreativne inicijative u Nišu koje razvijaju zajednicu, licitacija je otvorena isključivo na fb stranici LFN do petka, 15. oktobra, u 16 sati. Početna cena je 4.000 dinara.
Lačni Franz je slovenački bend koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << je svoju najveću popularnost stekao osamdesetih godina. Njihovi hitovi dobro su poznati širom cele bivše Jugoslavije. Frontmen grupe Zoran Predin potpisao je i poslao za licitaciju LFN ovu izuzetnu kompilaciju. U pitanju je devet albuma, počev od prvog, koji je ovaj bend objavio 1981. godine pod nazivom „Ikebana“.
Foto – Lokalna fondacija Niš Lokalna fondacija Niš LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana na teritoriji pet gradskih opština u Nišu. Kompletan iznos koji LFN prikupi duplira Trag fondacija.
U ovoj godini podršku LFN dobilo je sedam inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana. U septembru je bio otvoren i novi konkurs. Pristiglo je još 34 predloga projekata. Od tog broja, minimum šest dobiće podršku za realizaciju. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu fondacije 15. oktobra.
Foto – Lokalna Fondacija Niš

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.