Izvor: Soko-zabava.info, 25.Mar.2024, 16:45

Kod ortodonta da svojim zubima podarite zdravu budućnost

Kada pitate stomatologa da li je kasno da u tridesetim ili četrdesetim godinama stavimo fiksnu protezu kako bismo ispravili zube i smanjili teskobu u vilici, svaki će vam reći – ne, nije kasno, treba to da uradite.
I dok je nama u glavi rečenica “pa da, to je više posla za njih”, ipak se stomatolozi vode nečim drugim, a to je zaista zdravlje zuba. Kakve sad veze zdravlje ima s tim što želimo da nam zubu budu pod konac (jer se pacijenti tu uglavnom vode estetskim merilima)? Zapravo, stomatolozima je zdravlje zuba pacijenta na prvom mestu, a uz to se nekako prirodno naslanja i estetika.
Kada smo ustanovili da su pravi zubi važni ne samo da bismo lepše izgledali nego i da bi nam zubi bili zdraviji, sada je...

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.