Ko je najlepše ukrasio Knjaževac

Izvor: TimockeVesti.net, 31.Jan.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najlepše ukrasio Knjaževac

Prvu nagradu, u kategoriji stambenih objekata, ravnopravno su poneli žitelju Ulice Ivana Milutinovića u Dubravi, odnosno kuće sa brojevima: 23,25,40,42 i 44, odlučila je opštinska komisija, koja je obišla grad, privodeći kraju akciju ''Ukrasite Knjaževac.'' 
Opštinska komisija odlučila je da druga nagrada u kategoriji stambenih objekata pripadne kući u Ulici Dobrivoja Radosavljevića br.38, a treća kući u Ulici Četvrtog septembra br.106.Za najlepši poslovni prostor proglašene >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << su igraonica ''Dečje carstvo'' (Janka Katića 10) i prodavnica ''Čestitamo'' (Knjaza Miloša). Utvrđeno je da nijedna stambena zgrada nije ispunila ni minimalne uslove za dodelu nagrade. U opštinskoj komisiji bili su : Mišel Nikolić, predsednik i članice Dušica Dukić i Suzana Krstić Nikolić.
Izvor: Knjazevac INFO

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.