Kladovo: KRAO BENZIN IZ KAMIONA I POKUŠAO ŠRAFCIGEROM DA UBODE POLICAJCA

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Feb.2024, 16:22

Kladovo: KRAO BENZIN IZ KAMIONA I POKUŠAO ŠRAFCIGEROM DA UBODE POLICAJCA

Kladovo, 12. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su T. B. (1949) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
On se sumnjiči da je sinoć šrafcigerom obio rezervoare na tri kamiona jedne trgovinske radnje iz kojih je istočio 110 litara dizel goriva.
Kada ga je policija ubrzo uočila, T. B. je pokušao da pobegne, a potom je, kako se sumnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << iz jakne izvadio šrafciger i pokušao da u stomak ubode policijskog službenika, koji se izmakao.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Kladovo: KRAO BENZIN IZ KAMIONA I POKUŠAO ŠRAFCIGEROM DA UBODE POLICAJCA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASRNUO ŠRAFCIGEROM NA POLICAJCA Užas u Kladovu: Obio rezervoar na tri kamiona i krao gorivo dok ga policija nije primetila

Izvor: Blic, 12.Feb.2024

Kladovska policija uhapsila je T. B. (74) iz okoline Požarevca zbog teške krađe i napada na službeno lice u obavljanju svoje dužnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.