Karate klub Dinamo proslavio jubilej

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karate klub Dinamo proslavio jubilej

U prepunoj sali Doma Vojske, u sredu, 25. novembra, jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva sa ovih prostora obeležio je vredan jubilej – Karate klub Dinamo proslavio je svoj 50. rođendan. Lepo organizovana svečana akademija, kojoj su prisustvovali bivši i sadašnji članovi Dinama, kao i brojni gosti i prijatelji kluba, bila je prepuna uspomena i emocija.

Na početku sve prisutne je pozdravio Nikola Krstić, predsednik KK-a Dinamo, a potom su na binu izašli članovi prve generacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ovog kluba koji su izmamili gromoglasan i dugotrajan aplauz. Prisetili smo se svih najvećih uspeha karatista iz našega grada, počevši od braće Jorga, Vladimira i Ilije, preko šampiona nad šampionima Predraga Stojadinova, do nove zvezde svetskog karatea Slobodana Bitevića.

Svečanoj akademiji KK-a Dinamo prisustvovali su i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, predsednički Karate federacije Srbije i Karate saveza Vojvodine, Slavoljub Piper i Strahinja Tepavčević, naša proslavljena karatistkinja Tanja Petrović i mnogi drugi.

Bio je to istinski praznik u Pančevu. Zahvaljujući KK-u Dinamo i njegovom postojanju tokom veličanstvenih pet decenija. Opširnije o ovom događaju pisaćemo u narednom broju štampanog izdanja „Pančevca”.

A. Ž.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pedeset godina karate kluba "Dinamo"

Izvor: RTS, 26.Nov.2015

Karate klub "Dinamo" iz Pančeva obeležio je 50 godina uspešnog rada. Za pet decenija ovde su stvorene brojne uspešne generacije sportista od kojih su neki postali i svetski i evropski šampioni. . Karate klub "Dinamo"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.